1. súťaž

5. dubna 2011 v 15:19 | Gelu-Nui |  Súťaže
Kto odpovie všetko správne do dnes 20:00 dostane diplom, s tým s čím si vyberie, pozor na chytaky tam nemusite uplne presne odpovedat, prvy traja dostanu:

1. Voporak je zložený z :
a. sidorak, roodaka, keetongu
b. brutaka, axonn, vezon a fenrakk
c. nidhiki, dume, kreeka

2. Koľko existuje pirakov, počitaju sa všetci úplne :
a. 6
b. 7
c. 9

3. Ktory Bionicle - makuta, bol aj v mahri aj v inika :
a. vezon
b. jaller
c. brutaka

4. Existuje botar :
a. ano
b. nie
c. ja nwm, pomoc kto som?

5. Ako sa volajú matorania v Bara-Magne :
a. tarduk, raanu, berix, metus, zesk, atacus
b. berba, metan, kardas, frakjaw, matsa, kokor
c. nijak

6. Mutran je toa :
a. ohna
b. svetla
c. temnoty

7. Ackar sa vo filme bil s :
a. skrallom
b. stroniusom
c. strakkom

8. Existuje Makuta-Nui , a z koho je ak je :
a. je - makuta, takanuva, takua a pewku
b. nieje - ...
c. je - makuta, takanuva, ussunaj

9. Existuje Toa Jovan :
a. ano je to toa magnetizmu
b. nie to je tvoj vymysel
c. ano ale je to makuta

10. Toa Lhikan doniesol vo filme kamene :
a. jallerovi, hahli, matorovi, konguovi, hewkimu, nuparuovi
b. vakamovi, nokamovi, matauovi, whenuovi, nujuovi, onewovi
c. tahuovi, gali, onuovi, lewovi, pohatuovi, kopakovi
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Jája Jája | E-mail | Web | 5. dubna 2011 v 15:24

Já nic nevím:-P

2 makutajayli makutajayli | Web | 5. dubna 2011 v 15:32

1.a,2.b,3.b,4.a,5.a,6.c,7.c,8.b,9.a,10.b

3 Jaller Jaller | Web | 5. dubna 2011 v 15:34

1-a
2-c
3-b
4-a
5-a
6-c
7-c
8-a
9-c
10-b

4 gelu-nui gelu-nui | 5. dubna 2011 v 17:33

jayli pocet bodov spravnych: 6
jaller pocet bodov spravnych: 5

5 Ackar Ackar | Web | 5. dubna 2011 v 18:55

1. a
2. c
3. Vezon nebyl mahri,Jaller jo ale neni to Makuta a mahri Brutaka je výmysl takže nwm
4.a
5.a
6.Chyták! Mutran není toa! Ale Makuta!
7.c
8.a
9.a
10.b

6 kongu mahri kongu mahri | Web | 5. dubna 2011 v 19:08

1.a
2.b
3.jaller ale makuta tam ani jeden není!
4.a
5.a
6.Mutran není toa ale makuta temnoty
7.c
8.a
9.a
10.b

7 kongu mahri kongu mahri | Web | 5. dubna 2011 v 19:24

[6]:Ale vlastně piraků je 8 tak je to. Chyták.

8 kongu mahri kongu mahri | Web | 5. dubna 2011 v 19:32

[6]:Ještě jedna oprava: Makuta-nui se neskládá z Takanuvi..... ale z Makuty a takua a pewneku a jaller a gaguo.

9 gelu-nui gelu-nui | Web | 5. dubna 2011 v 19:47

ops prepacte vsetci kongu ma pravdu trsoku som tam urobil omyl nemal tam byt makuta-nui ale takutanuva

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama