4. súťaž

4. června 2011 v 12:08 | Gelu-Nui |  Súťaže

Kto odpovie všetko správne do dnes 20:00 dostane diplom, s tým s čím si vyberie, pozor na chytaky tam nemusite uplne presne odpovedat, prvy dostane, a posledné tri otazky sa týka mojich bývalých story , to je skor pre tých ludí čo boli predtým, ale skúte to aj vy:
1. Ktorý z rakshi je jedovatý :
a. turahk
b. lerahk
c. kurahk
2. Koľko glatorianov existuje dobrých :
a. malum, strakk, gresh
b. ackar, kiina, gelu
c. skrall, stronius, malum
3. Berix je :
a. mág
b. zlodej
c. bojovník
4. Existuje Mazeka :
a. áno
b. nie
c. netáraj
5. Ktorý toa sa obetoval pre mata-nuia :
a. vakama
b. matoro
c. gali
6. Nocturn je :
a. barraki
b. piraka
c. tvôj výmysel
7. Čím sa previnil lessovik :
a. zradil svoj tým kvôli záchrane mata-nuia
b. zradil tým kvôli berixovy
c. zradil tým kvôli tomu že sa bál
Tieto tri otázky su z mojich bývalych story, nováčikovia typujte...
8. Kto z toa bol zajatý :
a. gelu-nui
b. vakama hordika
c. kongu mahri
9. Kto bol vodca zla :
a. Antroz
b. Von Nebula
c. Vultraz
10. Koľko visorakov malo zlo :
a. 7
b. 6
c. 5
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Mazeka188 Mazeka188 | Web | 4. června 2011 v 12:20 | Reagovat

1rakshi skôr rahkshi ale keď ta nieje že neexistuje takže B
2 nepochopil som ale B a Glatorianov dobrých je 6
3 B
4 A ja by som to mal vedieť
5 B
6 A
7 C
8 B (tipol som si)
9 C
10 C

2 Jaller Jaller | Web | 4. června 2011 v 12:38 | Reagovat

1)b
2)b
3)b
4)a
5)b
6)a
7)c
8)b
9)c
10)c

3 kongu mahri kongu mahri | Web | 4. června 2011 v 13:17 | Reagovat

1b
2a
3b(ale je zběratel "Kiino" :-))
4a
5b
6a
7c
8b
9a
10c

4 makuta makuta | Web | 4. června 2011 v 15:09 | Reagovat

zkusím to
1.B lerahk
2.B ackar,kiina a gelu
3.B zlodej
4.A existuje
5.B Matoro
6.A Barraki
7.C když se previnil tak tedy c protože se bál
8. OMG!
9.Antroz
10.hmmmmmm normálně jich má být sedm ale ůči člověku jako si ty typuju 6 a pokud ne tak O_O

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama